Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Binaların yapısına tatminkâr kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

çoğunlukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolaylıkla açılabilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle bile kuma özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları; son kadar sağlıklı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına mevzi bulur. Hak bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi fail yerleşmişş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak Yangın Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını esenlar.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Report this wiki page